shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

VICTORIE ZDROBITOARE

17361840_1475414635816717_6920709432643548462_nSC Oţelul Galaţi – AS Siretul Piscu 16-1(7-1)

Oţelul a sărbătorit atingerea bornei de 100 de goluri marcate cu o victorie zdrobitoare asupra oaspeţilor de la Siretul Piscu, scor 16-1, ajungând astfel la 15 victorii din tot atâtea posibile.

Partida a debutat fulminant cu golul marcat de Cristian Bahnaşu în minutul 4, după ce a rămas singur cu portarul în urma unei pase de la Petrişor Tudosă, şi a trimis plasat de la 12 metri.

Surpriza a venit din tabăra oaspete, aceştia reuşind să egaleze după un şut, din afara careului, scăpat în poartă de Ciprian Tofan, în mod inexplicabil.

Reveniţi rapid din năucire, oţelarii au marcat rapid alte două goluri. În minutul 10, Alexandru Perju a trimis în poarta goală de la 8 metri, după ce a fost servit de Tudosă.

Minutul 16 a reprezentat momentul marcării golului cu numărul 100, golgheterul Oţelului, Daniel Pavel, fiind cel care a marcat cu un şut plasat, din careu, după ce a fost lansat excelent de un coechipier.

După încă aproape 15 minute şi alte câteva ocazii bune la ambele porţi, Bahnaşu a urcat scorul la 4-1 în urma unei acţiuni trase la indigo cu cea de la golul de 3-1.

Pavel şi Bahnaşu au colaborat foarte bine şi pentru marcarea golului de 5-1, în minutul 35, Bahnaşu fiind cel care a introdus mingea în plasă de la 6-7 metri.

Bahnaşu a realizat „careul” de goluri în minutul 39, atunci când a trimis în poartă o minge respinsă de goalkeeperul Siretului, de la 13 metri.

Pavel a stabilit scorul pauzei, 7-1, după ce a fost servit de Bahnaşu, a trimis în diagonală, iar mingea a lovit bara înainte de a intra în poartă(40’).

Partea secundă a debutat cu un gol chiar mai rapid decât prima parte, tot Bahnaşu fiind cel care a marcat după ce a scăpat singur cu portarul advers(47’).

Cinci minute mai târziu, Perju l-a gasit singur pe Pavel în careu, acesta a preluat, a întors elegant un adversar şi a dus scorul la 9-1 cu un şut plasat.

Impulsionat de intrarea unui câine pe teren, în defensiva celor din Piscu, Perju a marcat golul de 10-1 simplu, de la 8 metri(59’).

Cea mai frumoasă finalizare i-a aparţinut lui Andrei Frunză, plecat din propria jumătate, după o pasă de la Ionuţ Codreanu, acesta înscriind cu un lob spectaculos de la marginea careului de 16 metri(73’).

Perju a realizat tripla după assistul lui Iulian Năpîrlică, cu un şut de la marginea careului mic(76’).

Oaspeţii au ratat la rândul lor două situaţii bune de a marca şi au fost pedepsiţi de Năpîrlică, acesta înscriind cu largul concurs al portarului advers care a scăpat mingea în faţă, atacul fiind iniţiat de Bahnaşu(80’).

Finalul i-a aparţinut lui Eugen Ţâmpău, acesta oferindu-le coechipierilor două goluri pe tavă şi înscriind un gol. În minutul 85 a intrat în careu şi i-a pasat lui Bahnaşu, MVP-ul partidei înscriind golul 6 simplu, de la 5 metri.

În minutul 87, Ţâmpău şi-a zăpăcit adversarii şi i-a oferit mingea pe tavă lui Robert Neagu care nu a ratat ţinta şi a dus scorul la 15-1.

Scorul final a fost stabilit în minutul 88, atunci când Ţâmpău a pus latul de la 10 metri după o acţiune la care au contribuit Bahnaşu şi, mai ales, Perju.

Urmează deplasarea de la Drăgăneşti, acolo unde oţelarii vor fi nevoiţi să confrunte acel adversar care i-a împiedicat să marcheze mai mult în fiecare deplasare, terenul denivelat.

SC Oțelul Galați: C.Tofan – Neagu, Scutaru, R. Codreanu (51’ Păduraru), Ciurea (60’ Ţâmpău) – I.Codreanu, Napîrlică, Tudosă (60’ Serea) – Perju, Pavel (55’ A. Frunză), Bahnaşu. Antrenor: Stelian Bordieanu