shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

VIDEO / Robert Ciurea: „Suporterii Oțelului sunt minunați”

15123213_1335920686432780_2273051261028094754_o

Căpitanul SC Oțelul Galați, Robert Ciurea a oferit un interviu pentru comunitatea oțelară prin intermediul canalului oficial de Youtube – Otelul TV, în care a vorbit despre atmosfera superbă creată de suporterii gălățeni și devotamentul acestora prin modul în care susțin clubul, dar și despre cum a trăit falimentul campioanei din 2011 și care sunt obiectivele pe care și le propune alături de proiectul fanilor în încercarea de a repune gruparea roș-alb-albastră pe harta fotbalistică a României.

„Suporterii noștri sunt minunați, vedeți și voi ce atmosferă fac la fiecare meci, chiar și în deplasare. Este de apreciat modul în care susțin această echipă, atât financiar, cât și din alte puncte de vedere. Nu mulți suporteri la noi în țară sunt capabili de un asemenea lucru”- Robert Ciurea

Interviul integral cu Robert Ciurea îl puteți vizualiza pe canalul oficial Youtube al clubului: Otelul TV, acolo unde veți găsi pe viitor noi interviuri în exclusivitate, imagini video de la partidele disputate de echipa noastră, dar și alte materiale din cadrul clubului. De asemenea, pentru a vizualiza cât mai repede cele mai noi videoclipuri vă recomandăm să vă ABONAȚI/SUBSCRIBE la contul nostru Otelul TV.