shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vineri, debutul oțelarilor în campionat

otelul-albastru

SC Oțelul Galați va disputa primul meci oficial al ediției 2018/2019 a Ligii 3, pe terenul formației CSM Pașcani. Oțelarii vor debuta în noua stagiune de campionat vineri, 24 august, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul CFR din Pașcani.

Înaintea debutului oficial în Liga 3, jucătorii Oțelului au disputat în perioada precompetițională patru partide de verificare, reușind să obțină 3 victorii și 1 egal: 1-0 cu AS SR Brașov, 1-1 cu AFC Metalul Buzău, 2-1 cu Sportul Chiscani și 5-0 cu CSM Râmnicu Sărat. De asemenea, roș-alb-albaștrii au obținut și calificarea în faza a III-a după ce au trecut, scor 6-0, de formația Pescărușul Sarichioi.

În ediția precedentă de campionat, oțelarii au reușit să învingă CSM Pașcani atât în tur, pe teren propriu, scor 3-0, prin golurile marcate de Cârjan, Bahnaşu și Stoian, cât și în retur, în deplasare, scor 2-0, prin reușitele lui Gîță și Cîrjan. CSM Pașcani a încheiat sezonul trecut pe locul 13, practic ultima în clasament după retragerea formațiilor Metalosport Galați și Avântul Valea Mărului, reușind să adune 20 de puncte în urma celor 6 victorii, 2 egaluri și 20 de înfrângeri, golaveraj 30-75.