shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vineri, ședință foto cu membrii socios și abonații clubului

abonati-otelul-2014

SC Oțelul Galați va încheia sâmbătă un sezon epuizant, o stagiune în care jucătorii și staff-ul tehnic au dus în fiecare sfârșit de săptămână lupte pentru victorii roș-alb-albastre. Alături de ei ați fost dumneavoastră, suporterii noștri minunați care ați renăscut și susținut clubul fanion al orașului Galați.

Astfel, în semn de prețuire pentru sprijinul necondiționat acordat în această stagiune, SC Oțelul Galați invită toți membrii oficiali ai clubului din sezonul competițional 2017/2018 (toate tipurile de card: roșu, alb, albastru și gold), dar și abonații la meciurile de pe teren propriu din acest campionat la o ședință foto specială dedicată familiei Oțelul ce va deveni tradițională.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 mai, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul, iar accesul suporterilor se va face pe la poarta VIP folosind card-ul sau abonamentul din acest sezon. Pentru o bună organizare a ședinței foto, avem rugămintea ca toți fanii să ajungă la arenă cu minim 30 de minute înainte de ora anunțată. După eveniment, toți cei care doresc pot asista la ultimul antrenament al echipei din stagiunea curentă.

Ședința foto oficială va fi susținută Sportul Ilustrat. Vă așteptăm!