shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vino în Peluza Nord! Oțelul are nevoie de tine!

deplasare-suporteri

15 mai 2011. Cu toții ne aducem aminte de acea zi pe care o vom povesti cu drag generațiilor de-a rândul. Cu 12000 de suporteri în spate, în urma unui meci dramatic și cu un oraș întreg cu inima la gură, Oțelul Galați reușea pentru prima oară în istoria clubului să cucerească primul titlul de campioana a României. Erau zilele în care Oțelul era echipa fiecărui gălățean, cea cu care se mândrea peste tot în țară. A trecut timpul și odată cu el a adus o perioadă nefastă pentru echipa noastră. 24 iunie 2017. Oțelul dispută barajul de promovare în Liga 3 susținută de peste 9000 de gălățeni. Atmosfera creată de minunații noștri fani a fost una cu totul deosebită, aceștia încurajând echipa pe tot parcursul jocului și purtând-o spre victoria ce a consfințit promovarea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic.

Toate aceste momente speciale din istoria clubului au fost obținute cu sprijinul celor mai fanatici suporteri, Peluza Nord Galați, care indiferent de locul în clasament ocupat, au știut întotdeauna că datoria lor este de a merge tot înainte cu culorile roș-alb-albastru în suflet și la bine, dar mai ales la greu.

Oțelul continuă lupta pentru revenirea în elita fotbalului românesc, iar cel mai bun lucru pe care îl putem face și care ne stă în putință este sa venim în număr cât mai mare în peluză, alături de galerie, să ne unim vocile cu am facut-o de atâtea ori până acum și să punem umărul la lupta noastra comună. Nu e primul și nici ultimul îndemn prin care sperăm ca cei care iubesc această echipă să ni se alăture și să reușim să ajungem acolo unde ne propunem.

Jucând în fața unei peluze pline, având parte de o susținere fără margini, echipa noastra va triumfa, NOI vom triumfa. Doar împreuna putem reuși!

Te poți alătura Peluzei Nord Galați la partida SC Oțelul Galați – Sănătatea Darabani ce se va disputa astăzi, 1 septembrie 2017, de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul. Intrarea in sectorul B al Peluzei Nord costă doar 2 lei – Detalii aici.