shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vino sâmbătă în Peluza Nord şi susţine Oţelul!

deplasare-suporteri

Toate momentele speciale din istoria clubului au fost obținute cu sprijinul celor mai fanatici suporteri, Peluza Nord Galați, care indiferent de locul în clasament ocupat, au știut întotdeauna că datoria lor este de a merge tot înainte cu culorile roș-alb-albastru în suflet și la bine, dar mai ales la greu.

Oțelul continuă lupta pentru revenirea în elita fotbalului românesc, iar cel mai bun lucru pe care îl putem face și care ne stă în putință este să venim în număr cât mai mare în peluză, alături de galerie, să ne unim vocile cu am facut-o de atâtea ori până acum și să punem umărul la lupta noastra comună. Nu e primul și nici ultimul îndemn prin care sperăm ca cei care iubesc această echipă să ni se alăture și să reușim să ajungem acolo unde ne propunem.

Jucând în fața unei peluze pline, având parte de o susținere fără margini, echipa noastra va triumfa, NOI vom triumfa. Doar împreună putem reuși!

Te poți alătura Peluzei Nord Galați la partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani ce se va disputa sâmbătă, 14 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul. Intrarea in sectorul B al Peluzei Nord este gratuit. Hai în Peluza Nord şi susţine Oţelul!