shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vlad și Pușcașu, prezentați oficial: „Oțelul, o echipă cu tradiție”

puscasu-vlad-apostol

La reunirea lotului ce a avut loc miercuri au fost prezentați atât jucătorii transferați de Oțelul înainte de finalul anului 2017, dar și doi noi jucători care vor evolua în retur sub culorile roș-alb-albastre: Andrei Pușcașu și Mihnea Vlad. Ambii fotbaliști au venit sub formă de împrumut la SC Oțelul Galați, cu posibilitatea de trece definitiv la formația noastră în eventualitatea în care vom promova în Liga 2.

Mihnea Vlad este născut pe 8 iulie 1999 și este junior crescut de Dinamo București, club alături de care a evoluat în acest sezon în UEFA Youth League. Evoluează pe postul de mijlocaș central, poate fi folosit ca jucător U19 în teren.

Chiar dacă am fost prezent la reunirea de la Dinamo, mi-am dorit mai mult să vin la Oțelul, o echipă de tradiție și un club ce dispune de condiții care mă pot ajuta să cresc în valoare. Am venit să promovăm și apoi să jucăm în liga secundă”, a declarat Mihnea Vlad, mijlocaș SC Oțelul Galați.

Andrei Pușcașu este născut pe 10 aprilie 1990, evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, iar în acest tur de campionat a avut 8 prezențe la liderul Ligii 2, Dunărea Călărași. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Conpet Cireșu, Gloria Buzău și Dacia Unirea Brăila. Are 155 de meciuri în liga secundă, unde a marcat 23 de goluri și a oferit 6 pase de gol.

Am venit cu gândul să joc și să ajut Oțelul. Cred ca voi avea mai multe șanse de a juca decât aveam la Călărași, voi munci și voi încerca din răsputeri să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. Nu cunosc foarte bine nivelul Ligii a 3-a,  dar o să mă adaptez și evident că vom face tot ce ne stă în putință ca să promovăm. Am vizitat și muzeul clubului, e prima dată pentru mine când văd așa ceva și mă bucură faptul că am ajuns la o echipă cu tradiție”, a declarat Andrei Pușcașu, mijlocaș SC Oțelul Galați.

De asemenea, la reunire a fost prezent și Robert Moglan, fundaș/mijlocaș central gălățean ce s-a antrenat alături de echipa noastră și în finalul turului și care va semna un contract cu Oțelul în perioada imediat următoare. Fundașul central Vlad Moglan și atacantul Andrei Munteanu de la Centrul de Copii și Juniori au fost și ei prezenți la reunire și vor rămâne în programul de pregătire al echipei de seniori, în timp ce jucătorul de culoare Franklin Tebo, fundaș central în vârstă de 19 ani, va fi testat în această perioadă de staff-ul tehnic al echipei.