shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Voluntariat: Fii parte din echipa SC Oțelul Galați!

voluntariat

SC Oțelul Galați deschide Programul de voluntariat pentru jocurile pe teren propriu în sezonul 2017/2018 al Ligii 3, prin intermediul căruia dorim să integrăm în cadrul activităților de organizare al meciurilor oficiale persoane dornice să facă parte din echipa clubului nostru.

Astfel, cei care sunt interesați să facă parte din echipa de voluntari a SC Oțelul Galați o pot face prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru oficial CLICK AICI sau telefonic la 0745 10 77 22 – persoana de contact: Alexandru Pîrvu.

Se pot înscrie în Programul de voluntariat persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. Ariile de activitate pentru care avem nevoie de voluntari sunt: ticketing, acreditări, media, fan-zone, logistică. Experiența în aceste domenii nu este obligatorie. Aplicantul are posibilitatea de a alege ariile de activitate. Comitetul organizatoric va ține cont de preferințele exprimate, de aptitudinile prezentate și, în limita posibilităților, va încerca să le respecte opțiunile.

Voluntarii selecționati în urma procesului de recrutare au atribuite o serie de sarcini pe parcursul desfășurării evenimentelor sportive. Voluntarul este membru al echipei de organizare, iar principala sa responsabilitate este să-și îndeplinească sarcinile alocate. Prin urmare, voluntarii nu vor participa ca spectatori la meciurile de fotbal.

Nu se acordă premii sau bonusuri, dar toți cei acceptati în Programul de voluntariat vor primi un certificat care atestă experiența acumulată în cadrul organizării meciurilor oficiale ale SC Oțelul Galați.

Te așteptăm și pe tine să faci parte din echipa SC Oțelul Galați!