shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Welcome to Oțelul, Stipe Jurić!

Atacantul bosniac Stipe Jurić, ultima dată în prima ligă a Poloniei, a semnat un contract cu SC Oțelul Galați și se află deja în cantonamentul din Vatra Dornei al echipei noastre.

Stipe Jurić, 1.85 metri, 25 de ani, este atacant central și ultima dată a îmbrăcat tricoul formației de prim eșalon din Polonia ŁKS Łódź pentru care, în perioada 2021-2024, a fost distribuit în 61 de partide. A marcat pentru Łódź de 12 ori și a furnizat 2 assist-uri. În perioada menționată, noul vârf al Oțelului a jucat și pentru echipa secundă a clubului din Ekstraklasa: 13 partide, 3 goluri, 2 pase decisive.

Stipe este un produs al clubului NK Siroki Brijeg din Bosnia și Herțegovina. În perioada junioratului, în 44 de partide oficiale a punctat de 39 de ori, pentru ca la seniori să marcheze 19 goluri în 76 de meciuri din eșalonul întâi al țării sale. Pentru Siroki Brijeg are și o apariție în preliminariile Europa League, 1-2 pe terenul lui Kairat Almaty din Kazahstan.
Considerat un vârf de perspectivă, Jurić a avut convocări la naționalele Under 19 și Under 21 ale Bosniei și Herțegovinei, înscriind o dată într-un meci amical cu Azerbaijan U 21.

Stipe Jurić: Vin cu inima deschisă în România la un club de mare tradiție care a câștigat campionatul și Supercupa și care a jucat în grupele UEFA Champions League. Îmi doresc să ajut mult echipa să își atingă obiectivele în noul sezon competițional. Sunt nerăbdător să joc în fața unui stadion plin, așa cum am văzut că se întâmplă la noua mea echipă. Hai, Oțelul!

Atacantul, la final de contract cu ŁKS Łódź, a semnat pe un an de zile cu SC Oțelul Galați, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii pe încă un sezon. El se află în cantonamentul din Vatra Dornei sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Bine ai venit la Oțelul, Stipe!