shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Zi de Cupă la Zalău

Roș-alb-albaștrii, plecați de săptămâna trecută într-o lungă deplasare care a legat meciul de campionat de la Craiova de startul în grupele Cupei României, sunt hotărâți să debuteze cu dreptul în întrecerea în care mai au jocuri cu FCSB și Dinamo. De la ora 16.15, Oțelul joacă pe terenul formației de Liga 3 SCM Zalău.

Adversarul de astăzi al formației pregătite de Dorinel Munteanu, SCM Zalău, a trecut în runda precedentă de Poli Iași cu un neverosimil 3-0 și s-a calificat în grupele întrecerii. Conform statisticilor, Oțelul întâlnește în premieră o echipă din județul Sălaj într-o partidă oficială. ”Așa cum am mai declarat, Cupa ne interesează, avem un lot bine structurat și putem aborda ambele competiții. Nu trebuie să ne plângem, chiar dacă suntem plecați de zile bune din Galați și chiar dacă peste numai câteva zile avem un nou meci de campionat”, a declarat tehnicianul formației dunărene înaintea debutului în grupele Cupei. În play-off-ul competiției, oțelarii s-au impus pe terenul lui FC Bacău cu scorul de 3-1.

După partida de astăzi, de la Zalău, Oțelul va întâlni vineri, de la ora 21:00, pe Dinamo București. Biletele pentru acest eveniment de pe stadionul Oțelul sunt disponibile online pe platforma Entertix & MyTicket: https://bit.ly/scog-dinamobuc.