shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ziua cea mare pentru oţelari: Unirea Mirceşti – Oţelul Galaţi

jucatori-otelul

Cel mai important examen de la renaşterea Oţelului duce astăzi clubul nostru în la Mirceşti, judeţul Iaşi, loc de baştină al marelui scriitor Vasile Alecsandri, în prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a, începând cu ora 18:00.

Adversarii de la Unirea au câştigat titlul de campioană a judeţului acumulând 76 de puncte (25 de victorii, o remiză şi 2 înfrângeri), cu 4 mai mult faţă de echipa de pe locul 2, marcând 119 goluri şi încasând numai 20. Deşi nu şi-a făcut un nume în fotbal la nivel naţional, clubul ieşean are în componenţă câţiva jucători cu experienţă la nivelul primelor 3 ligi naţionale.

Cel mai sonor nume este cel al lui Corneliu Ioan Codreanu(40 de ani), fost jucător la FCM Bacău, cu 105 prezenţe şi 1 gol pe prima scenă a fotbalului românesc şi alte 117 prezenţe și 5 goluri în liga secundă. Un alt jucător cunoscut este Tiberiu Beceru (35 de ani) care are 16 jocuri în Liga 1 şi alte 78 în Liga a 2-a, conform romaniansoccer.ro. Conform siteului viata-libera.ro lotul gazdelor îi mai cuprinde pe: Iosub, Nour – Daria, Chelaru, Moisi, Dragotă, Văleanu, Cârjă, Puşcaşu, Giorghică, Şcrab, Nicolăeş, Susanu, Mocanu, Cruceanu, Sasu, Gaciu şi Acatrinei.

Confruntarea se va desfăşura pe terenul din localitatea Iugani din componenţa comunei Mirceşti şi va fi condusă de o brigadă condusă de Sergiu Mavriche din Bacău, ajutat la cele două tușe de Marian George Fridl din Comănești și Bogdan George Duță din Bacău. Observator de joc a fost desemnat Ioan Mironaș din Piatra Neamț, în timp ce observator de arbitri va fi Marian Dorobanțu din Buzău.

Antrenorul roş-alb-albaştrilor, Stelian Bordieanu, a deplasat următorii 18 jucători, pentru această partidă de maximă importanţă: Măstăcan, Vlăsie – Ilie, Manău, Scutaru, Păduraru, Codreanu R., Radu, Ciurea – Dajbog, Codreanu I., Năpârlică, Tudosă, Postelnicu, Perju, Bahnaşu, Pavel, Frunză.

Dacă echipa s-a cazat de ieri în apropiere de Mirceşti şi a avut prilejul să calce şi pe gazonul pe care va avea loc meciul, pentru suporteri adunarea va avea loc astăzi, de la ora 11:30, la stadionul Oţelul. Facem, pe această cale, un apel către toţi suporterii care au posibilitatea să se deplaseze cu maşinile personale să facă acest lucru şi să coopteze, în măsura în care au posibilitatea, şi alţi suporteri care nu au prins loc în autocar.

Oţelul are nevoie de noi toţi. Hai Oţelul!