shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Iustin Popescu!

Portarul Iustin Alin Popescu, care și-a încheiat relațiile contractuale cu gruparea de Liga 2 Chindia Târgoviște, a semnat pe doi ani cu SC Oțelul Galați. Iustin se află deja la Galați, sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu, și va merge de duminică, alături de lotul roș-alb-albastru, în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Iustin Alin Popescu, 1.88 metri, 30 de ani, vine de la Chindia Târgoviște, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși goalkeeperi ai stagiunii de Liga 2 recent încheiate. Născut la Craiova, Popescu este un produs al Școlii de Fotbal Gheorghe Popescu. Ulterior, el a îmbrăcat și tricoul echipelor Poiana Câmpina, Dinamo București, CS Berceni, Petrolul Ploiești, Unirea Târlungeni, CS Mioveni și Concordia Chiajna.

Convocat la începutul carierei la naționala Under 17 a României, noul portar roș-alb-albastru a apărat în stagiunea 2023-2024 buturile Chindiei Târgoviște în 16 jocuri oficiale (11 în campionat, 5 în Cupa României), în opt dintre acestea reușind să nu primească gol. El a semnat cu SC Oțelul Galați un contract valabil până la data de 30 iunie 2026.

Iustin Popescu: Este o bucurie să fiu la Oțelul, revelația anului recent încheiat în Superligă. Este o provocare să lucrez cu domnul Dorinel Munteanu, dar și să joc în fața unui stadion plin meci de meci, așa cum am văzut că este la Galați. Sper să reușim un sezon pe inima tuturor suporterilor noștri!

Bun venit la Oțelul, Iustin!