shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Comunicat de presă SC Oțelul Galați

Stimați jurnaliști și suporteri,

Referitor la știrea apărută în presă cu privire la comportamentul antrenorului nostru, Dorinel Munteanu, în timpul meciului de luni seară împotriva echipei CSU Craiova, dorim să aducem câteva clarificări importante și să solicităm un drept la replică.

Dorim să subliniem că Dorinel Munteanu este un antrenor dedicat și pasionat de fotbal, care pune întotdeauna binele echipei înaintea oricărui alt aspect. În timpul meciului menționat, antrenorul a fost filmat într-o stare de intensitate emoțională, ceea ce a dus la exprimarea unor cuvinte puternice pe banca tehnică, dar în niciun caz la adresa jucătorilor sau oricărui membru al staff-ului. Dorim să precizăm că Dorinel Munteanu nu a avut intenția de a jigni sau umili pe cineva în mod personal. El a folosit o exprimare impersonală și o formă de a-și exprima dezamăgirea, sub presiunea jocului și cu dorința de a motiva echipa să atingă performanțe mai bune. În calitate de fost sportiv de înaltă ținută, cunoscut pentru fair-play și respectul față de colegi și adversari deopotrivă, antrenorul nostru înțelege importanța susținerii și încurajării pozitive în sport.

Dorinel Munteanu a fost și rămâne un antrenor respectat de către jucătorii săi, atât cei actuali, cât și cei din trecut. Numeroși jucători, fie că au făcut parte din echipa noastră sau au avut oportunitatea de a fi antrenați de el în alte contexte, pot confirma faptul că Dorinel Munteanu nu este un antrenor care își jignește echipa. Chiar dacă este un antrenor riguros, ce pune mare accent pe disciplină, el este cunoscut pentru abordarea sa inspirațională și motivațională, care a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a fotbaliștilor săi. Dorinel Munteanu a dedicat o mare parte din cariera sa sportivă și ca antrenor al echipei Oțelul Galați, iar palmaresul său vorbește de la sine despre angajamentul său și abordarea profesionistă în lumea fotbalului. Echipa noastră a cunoscut progrese semnificative sub îndrumarea lui, iar jucătorii noștri au beneficiat întotdeauna de sprijinul, încrederea și înțelepciunea sa.

În lumina acestor aspecte, solicităm în mod respectuos ca informațiile să fie corectate și călăuzite de spiritul imparțial și echitabil al jurnalismului, acordând atenție și punctului nostru de vedere. SC Oțelul Galați își exprimă continuu susținerea pentru Dorinel Munteanu, un antrenor cu atât de multă experiență și pasiune pentru fotbal.

SC Oțelul Galați