shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Definitivăm lotul pentru partea secundă a campionatului

otelul-bacau-1

SC Oțelul Galați își definitivează lotul cu care va fi abordată partea secundă a stagiunii 2020/21 a Ligii 3 și anunță că a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Dan Popescu și Andreas Iani, în timp ce mijlocașul Mihnea Vlad s-a alăturat lotului oțelar și va semna în zilele următoare.

Ambii fotbaliști cu care Oțelul a încetat colaborarea au solicitat rezilierea contractelor, Dan Popescu declarându-se nemulțumit de condițiile actuale, deși clubul a încercat permanent să asigure condiții decente atât sportiv, cât și logistic, în timp ce Andreas Iani se va angrena în alte activități ce nu vor avea în prim-plan domeniul fotbalistic. Managementul sportiv al clubului și staff-ul tehnic au decis să conteze în partea secundă a campionatului doar pe jucătorii care sunt conectați 100% la îndeplinirea obiectivelor și care înteleg importanța misiunii de reclădire a Oțelului.

SC Oțelul Galați reamintește comunității oțelare că acest club a fost reînființat în 2016 cu scopul de a menține tradiția celui mai important club al orașului, iar eforturile care se fac în fiecare sezon sunt semnificative, atât pentru a reveni în elita fotbalului din România, cât și pentru a păstra și dezvolta infrastructura existentă, stadionul Oțelul fiind un obiectiv la fel de important ca și cele sportive. Avem convingerea că doar împreună, focusați pe drumul pe care care dorim să îl aibă clubul roș-alb-albastru, vom reuși să readucem Oțelul acolo unde merită și unde ne dorim cu toții.

De cealaltă parte, Mihnea Vlad, mijlocaș care a mai evoluat pentru Oțelul în stagiunea 2017/18 a Ligii 3, se pregătește deja alături de oțelari și va fi înregimentat pentru partea secundă de campionat. Este născut pe 8 iulie 1999 și este junior crescut de Dinamo București, club alături de care a evoluat și în UEFA Youth League. Evoluează pe postul de mijlocaș central și a mai evoluat pentru Turris Turnu Măgurele (Liga 2) și CS Afumați (Liga 3).