shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Jucând în zi de sărbătoare

Oțelul are astăzi, în prima zi de Paști, meci pe terenul Petrolului, în penultima etapă a play-out-ului Superligii. Pe finalul unui sezon foarte bun, reușit pe inima suporterilor roș-alb-albaștri, iată că prindem o zi de mare sărbătoare pe teren. Duelul de la Ploiești va începe la ora 15.30.

Stagiunea curentă, prima la cel mai înalt nivel după opt ani de așteptare, ne-a oferit nenumărate ocazii de a exclama că suntem în sărbătoare. Am obținut puncte din partide în care nu ni se oferea nicio șansă, am învins atât acasă, cât mai ales în deplasare formații care au an de an ca obiectiv câștigarea campionatului, arena noastră a fost mai mereu plină, iar în Cupa României ne-am dus până în finală. Și avem tot dreptul să sperăm că acest 15 Mai în care vom întâlni Corvinul Hunedoara se va dovedi încă o dată că e o zi sfântă pentru toți iubitorii de Oțelul. Doar consumatorii neutri de fotbal nu știu că pe 15 Mai 2011 Moldova obținea prin echipa fanion a Galațiului primul titlu de Campioană a României.

Până la acel meci, ai noștri demonstrează în fiecare etapă că nu vor să risipească puncte, că vor să își ducă până la capăt misiunea. Astăzi, în cea mai mare sărbătoare a creștinătății, de la ora 15.30, avem o deplasare la Petrolul Ploiești. Cu alte cuvinte, nici în zi de Paști nu avem ocazia de a serba. “Și ca jucător, dar și ca antrenor, am prins meci în zi de Paști. Cu Oțelul, în mandatul trecut am avut meci la Bistrița. Aceasta e meseria noastră, trebuie să ne facem treaba”, este mesajul antrenorului Dorinel Munteanu, care își dorește ca și din acest duel să obțină minimum un punct. Să fie un joc pe inima roș-alb-albaștrilor, ca în zi de sărbătoare! Forza, Oțelul!