shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

SC Oțelul Galați obține licența UEFA și Liga 1 pentru sezonul 2024/2025

SC Oțelul Galați anunță că, în urma deciziei Comisiei de Licentiere din cadrul Federației Române de Fotbal, clubul nostru a fost oficial acreditat cu licența UEFA și Liga 1 pentru stagiunea competițională 2024/2025, ca urmare a constatării îndeplinirii cerințelor minime stabilite în Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de sustenabilitate financiară. Această performanță la nivel administrativ ne va permite să participăm în competițiile organizate de UEFA, precum și în Liga 1, confirmând astfel calitatea și profesionalismul demonstrat de clubul nostru.

Procesul de licențiere a fost un efort de echipă, coordonat cu succes de departamentele noastre interne. Dorim să recunoaștem și să apreciem munca depusă de următorii membri ai echipei de licențiere:

  • Paula Mihailopol, alături de Filote Culița si Geanina Tătaru, din departamentul contabil și financiar, au gestionat cu mare atenție aspectele financiare necesare îndeplinirii criteriilor de licențiere.
  • Sorin Haraga, din departamentul sportiv, a asigurat conformitatea cu standardele sportive cerute de FRF și UEFA, iar Gabriel Călinescu a realizat toate cerințele legate de fotbalul feminin.
  • Constantin Savin, din departamentul juridic, a supervizat toate aspectele legale implicând procesul de licențiere.
  • Marian Brăilescu, managerul de licențiere, a coordonat întregul proces, asigurându-se că toate criteriile sunt îndeplinite la timp și în conformitate cu regulamentele în vigoare.

„Obținerea licenței UEFA și Liga 1 pentru sezonul 2024/2025 reprezintă un succes major pentru clubul nostru și un pas important în îndeplinirea obiectivelor noastre strategice. Acest rezultat nu este doar o recunoaștere a conformității noastre cu cele mai înalte standarde în domeniul fotbalistic, ci și o validare a muncii continue depusă de staff-ul tehnic și administrativ. Împreună am reușit să demonstrăm integritatea și sustenabilitatea clubului, conformitatea noastră cu reglementările financiare, sportive și juridice. Ne așteaptă noi provocări și sunt încrezător că, având dreptul de a participa în competițiile UEFA și Liga 1, vom continua să ne dezvoltăm și să aducem bucurii fanilor noștri”, a declarat Marian Brăilescu, manager licențiere.

Obținerea acestei licențe reprezintă un moment important în evoluția clubului nostru și o confirmare a angajamentului continuu pentru excelență și profesionalism. Ne bucurăm să avem ocazia de a reprezenta orașul Galați la cel mai înalt nivel fotbalistic național și internațional. În eventualitatea în care clubul nostru va obține pe plan sportiv calificarea în competițiile UEFA, vom demara în cel mai scurt timp procesul de omologare al stadionului Oțelul pentru disputarea primelor tururi preliminare la Galați. Împreună pentru Oțelul!